zaterdag 25 nov 2017 van 13:00 tot 20:00 uur
De 8e editie

Welkom op de WinterSfeerMarkt Belfeld Groots en Sfeervol!

 

Zaterdag 25 november organiseert Centrum Promotion Belfeld voor de 8 e keer de WinterSfeerMarkt . De aangesloten CPB ondernemers van Belfeld proberen elk jaar weer een mooie Wintermarkt voor het publiek te organiseren. Overal staan  kerstbomen en duizenden lichtjes betoveren hartje Belfeld tot een sprookjesachtig decor . De kraampjes en tentjes vormen een slinger door het centrum van het dorp. Er klinkt Sinterklaas- en Kerstmuziek  en de geur van glühwein en heerlijke wafels komt je tegemoet.

 

Op de WinterSfeerMarkt kun je naar hartenlust snuffelen naar Sint- en Kerstspulletjes. Er zijn tientallen kraampjes met cadeautjes en sint/kerstaanbiedingen. Van sieraden, ambachtelijk handwerk, houtdecoratie,bloemstukken, foam hoeden en tassen.  Of wat dacht u van Streekproducten, sokken, ondermode en dameskleding enz. Laat  je inspireren door al dat moois en ongetwijfeld slaag je al voor je Sint en/of Kerstcadeaus. Natuurlijk zijn er ook kramen met lekkernijen zoals een kraam met etageres met bonbons , of wat dacht u van een overheerlijke hamburger, chips op een stokje of heerlijke Spaanse churros.  Tevens kunt u al ideeën opdoen voor het kerstdiner  m.b.t. eten en drinken. Het aanbod is uitgebreid en van goede kwaliteit!

 

Ook aan de kinderen is gedacht. Op het Muldersplein staat een carroussel.

 

De WinterSfeerMarkt start om 13.00 uur en duurt tot 20.00 uur en de toegang is gratis!

 

Heeft u ook zin in een sprookjesachtige middag cq avond? Dan zien wij u graag terug op zaterdag 25 november tussen 13.00 en 20.00 uur in het centrum van Belfeld.

 

Tot dan.

 

Team WinterSfeerMarkt Belfeld

 

 

 

 

Search